Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Így tudod megoldani karácsonykor a szexet, ha körbevesz a család

Így tudod megoldani karácsonykor a szexet, ha körbevesz a család

Senkinek nem az az első gondolata a szentesti vacsora után, hogy ejj de jó lenne Juli néni mellett összebújni. Na de a második?

Annabelle Knight a karácsonyi szerelmesek megmentője, amúgy párkapcsolati szakértő elmondta a Mirror-nak, hogy miket kell figyelembe venni egy jó kis háborítatlan ünnepi hancúrhoz.

Az első és legfontosabb tényező az időzítés. Meg kell várni, míg a csokilikőr és a kajakóma kombója mindenkit mély álomba ringat, lehetőleg a tévé előtt. Ha nyikorog az ágy, érdemes a szőnyeget választani, vagy padlóra dobálni néhány párnát és már indulhat is a Lusta férfi póz.

Jó, jó, de mi az a lusta férfi? Knight szerint a karácsonyhoz leginkább illő pózban a férfi a padlón, egy párnán ül, kinyújtott lábakkal, a nő pedig az ölébe guggol. A nő föl-le mozog, így kevesebb a zaj, a férfiak se fognak morogni a megerőltető fizikai munka miatt és a párok számára mélyebb lehet az intimitás.

De jó ötlet lehet a vízspórolást szem előtt tartva akár a közös zuhany is.

(via 24.hu / Mirror, borítókép forrása, Pixabay)