Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Idén már nem zárul le VV Fanni ügyében a nyomozás

Idén már nem zárul le VV Fanni ügyében a nyomozás

A gyanúsított védője szerint egy a közelmúltban történt kihallgatás „eredménye” miatt aligha zárul le év végéig a nyomozás.

Bár a tervek szerint még idén lezárta volna a rendőrség VV Fanni ügyét, a gyanúsított védője szerint ez nem történhet meg 2018-ban – írta a Blikk.

“Egy hete kivitték a börtönből a védencemet, majd a rendőrségen kihallgatták. Én más elfoglaltságom miatt nem lehettem ott, s hiába kértem, hogy legyen más időpontban, ezt nem engedélyezték, így az ügyfelemet nélkülem hallgatták ki” – mondta lapunknak a gyanúsított védője, Bálint Roland. Hozzátette azonban, hogy ügyfele nem tett vallomást, a rendőrök kérdéseire sem válaszolt, szinte némán ült végig, a nyomozati iratokat pedig nem ismertették vele. Azt gondolom, így idén nem zárják majd le a nyomozást, csak jövőre. Sajnálom, mert ez azt jelenti, hogy az ügyfelem még több időt tölt a rácsok mögött – folytatta.

Nemrégiben, a lány eltűnése után közel egy évvel, november végén döntött a nyomozó bíró arról, hogy további két hónappal meghosszabbítja B. László letartóztatását. A lapnak Fanni édesanyja annyit mondott: a közelmúltban jártak a rendőrségen, ahol azt közölték velük, biztosak abban, hogy a gyilkos a rács mögött van.

Borítókép, forrás: RTL Klub