Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Fidesz: Nem maradhat következmények nélkül az, ami ma történt

Fidesz: Nem maradhat következmények nélkül az, ami ma történt

„Az ellenzék agresszív viselkedése nevetségességbe torkollott, bohócot csináltak magukból az Országgyűlésben” – értékelte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a szerdai parlamenti történéseket újságíróknak.

Kocsis szerint példátlan a magyar Országgyűlés elmúlt 28 éves történetében az ami történt. Meglátása szerint a „jobbikos huligánok és liberális anarchisták” a fizikai atrocitásoktól sem riadtak vissza.

„Megpróbálták mindenáron a magyar Országgyűlés, a legfőbb népképviseleti szerv működését agresszióval megakadályozni” – tette hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője kiemelte, semmiképpen sem maradhat következmények nélkül az, ami ma történt. Kitért arra is, hogy a kormánypárti képviselők az esküjükhöz híven teljesen nyugodtan és méltóságteljesen jártak el, nem engedték meg, hogy az ellenzék a szocialisták vezetésével bolondokházát csináljon a magyar Országgyűlésből.

MTI Fotó: Kovács Tamás

(MTI)