Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Weisz Fanni élete teljesen megváltozott, Farkasházi Réka őszintén vallott magánéletéről – A nagy bulvárszemle

Weisz Fanni élete teljesen megváltozott, Farkasházi Réka őszintén vallott magánéletéről – A nagy bulvárszemle

Weisz Fanni A legbátrabb páros műsora óta valóban bátrabb lett. A siket szépségkirálynő elárulta, sok félelmét segített legyőzni a TV2 reality-műsora – írja a Blikk. „Kishitű voltam. (…) Magamnak kellett bizonyítanom, hogy képes vagyok megcsinálni ezeket a feladatokat. Még akkor is, ha nagyon félelmetes volt az egész” – vallotta be a 26 éves modell, akinek a víz alatti merülésektől való félelmeivel kellett szembenéznie.

Farkasházi Réka szerint bár nagy adomány, hogy 41 évesen újra anyuka lett, férjével, Bencével eldöntötték, nem vállalnak újabb babát. A 15 éves Benjamin, a 10 éves Rebeka és a féléves Tamara mellett, felelősséggel több gyermeket nem vállalnak be. – írja a Blikk.

Egy 19 éves fiatal, Strommer Soma lett a TV2-n futó Ninja Warrior Hungary második évadának győztese. “Jövőre érettségizek, aztán pedig a Testnevelési Egyetemre készülők edzői és sportmenedzseri szakra” – nyilatkozta a Blikknek a versenyről.

Élete egyik legnehezebb döntését hozta meg Liptai Claudia. Nem hosszabbítja meg lejárt szerződését a TV2-vel, új kihívásokat és megújulást keres. “Az első és legfontosabb ok a kisfiam, Marci. (…) A másik ok pedig az, hogy ma már olyan gyorsan fejlődik a show világa, folyamatosan meg kell újulni. – Bors

(borítókép: Kovács Attila/MTI)