Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vadai Ágnes szerint Kövér László lef*szozott egy szocialista képviselőt a parlamentben

Vadai Ágnes szerint Kövér László lef*szozott egy szocialista képviselőt a parlamentben

Mint írtuk: Kövér László többször rendre utasította az ellenzéket a hétfői parlamenti ülésen, ahol az ellenzék a „rabszolgatörvény” elfogadását próbálja megakadályozni. Napirend előtt is erről a törvényjavaslatról beszéltek, a felszólalások alatt folyamatosak voltak olyan bekiabálások, mint: „Szégyen!”

A többség közben megszavazta Varga László rendzavarás miatti kizárását az ülésről, de előtte Kövér László megkérdezte a segítőjét, hogy hívják Vargát. A hvg cikke szerint azt kérdezhette,

“Hogy hívják ezt a tahót, aki itt üvöltözik?” Több ellenzéki felületen viszont az jelent meg, hogy a tahó helyett a “fasz” szót használta.

Emiatt a DK-s Vadai Ágnes levelet is küldött a házelnöknek, szerinte Kövér a f*sz szót használta, illetve azt is számon kérte, hogy nem adta meg a tiszteletet auz ellenzéki képviselőknek.

Vadai azt is megkérdezte, hogy milyen büntetést szab ki magára az Országgyűlés méltóságának megsértése miatt?