Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lehet, hogy “csak” letahózta vagy letagozta Kövér a szocialista képviselőt

Lehet, hogy “csak” letahózta vagy letagozta Kövér a szocialista képviselőt

Mint írtuk: Kövér László többször rendre utasította az ellenzéket a hétfői parlamenti ülésen, ahol az ellenzék a „rabszolgatörvény” elfogadását próbálja megakadályozni. Napirend előtt is erről a törvényjavaslatról beszéltek, a felszólalások alatt folyamatosak voltak olyan bekiabálások, mint: „Szégyen!”

Épp megszavazták Varga László rendzavarás miatti kizárását az ülésről, amikor Kövér László megkérdezte a segítőjét, hogy hívják Vargát. A hvg cikke szerint azt kérdezhette,

“Hogy hívják ezt a tahót, aki itt üvöltözik?” Több ellenzéki felületen viszont az jelent meg, hogy a tahó helyett a “fasz” szót használta.

Most az Index a felvételből a sípolást kiszűrte, majd le is lassították a felvételt és arra jutottak, hogy sz-betűt nem hallani, így két megoldás maradt, vagy tahót mondott a házelnök, vagy tagot.

Borítókép: Ivándi-Szabó Balázs