Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hadházy: Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket

Hadházy: Az NVB soha nem fogja átengedni a kormánypropagandát szabályozó népszavazási kérdéseket

Közleményben reagált Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arra, hogy a Nemzeti Választási Bizottság lesöpörte a népszavazási kérdéseit. Mint írja: A gátlástalan kormánypropagandát szabályozó törvényjavaslatomat napirendre sem vette a “parlament”, ma pedig másodszorra utasította el a “Nemzeti” Választási Bizottság az erről szóló népszavazási kezdeményezéseimet.

Hozzátette: Persze fognak fellebbezni, de több hivatalos, formális próbálkozásnak nem látja értelmét. “Az NVB soha nem fog ilyen kérdést átengedni, és most már a Kúriában sem lehet bízni – ehelyett az új Közigazgatási Bíróság fog a fellebbezésekről dönteni a “bírságbajnok” Patyi elvtárs vezetésével.”

Arra is kitért, hogy “vannak más eszközök is, és nem fogom feladni, hiszen az ocsmány kormánypropaganda kiiktatása nélkül nincsen szabad választás. A propaganda egyetlen célja elterelni a figyelmet a korrupcióról. A Fidesz céljait szolgáló “kormánypropaganda” pedig egyenlő a hűtlen kezeléssel, hiszen az adófizetők pénze nem arra van, hogy a kormány abból uszítsa az országot az ellenfelei ellen.”

Fotó: Veres Viktor