Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Gigaszörnyek bunyóznak megaszörnyekkel a Godzilla: King of the Monsters új előzetesében

Gigaszörnyek bunyóznak megaszörnyekkel a Godzilla: King of the Monsters új előzetesében

Megérkezett a 2014-ben megjelent Godzilla film folytatásának első előzetese, ami érdemi történettel nem kecsegtet ugyan, de látványos lesz, az hétszentség. 

Az előzetes láttán rögtön megfogalmazódik bennünk a gondolat, hogy mégis ennyi, többemeletes, sokfejű, nagyszárnyú szörnyet hogy a búbánatba nem vett észre a tudomány úgy általában, de el is engedjük, mert csak a jó öreg Godzilla (ez lesz a 34. film, ami vele készül) fog más zillákat kicsontozni, meg letűzokádni, egy világvége utáni, szörnyek által szétkapott földön.

Szóval ha értelme nem is, de legalább látványosan szórakoztató lesz.

Az egyik központi szereplő várhatóan a Stranger Things sztárja, a fiatal Millie Bobby Brown lesz, akinek valószínűleg Godzilla lesz majd háziállata, de a filmben feltűnik majd a Trónok Harca Tywin Lannistere, Walter Charles Dance is. Film következő év május 31-én kerül majd a mozikba.