Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiderült miért marad el Curtisék koncertje, Koholák Alexa leszámolt régi életével – A nagy bulvárszemle

Kiderült miért marad el Curtisék koncertje, Koholák Alexa leszámolt régi életével – A nagy bulvárszemle

Minden, ami színes és fontos!

  • ahogy arról már mi is beszámoltunk, elmarad a jövő év április 27-re tervezett Curtis és Emilio nagykoncert, közleményük szerint azért, mert nem lenne idejük rendesen felkészülni az énekeseknek.
  • Koholák Alexa, akivel hatalmasat fordult a világ fél év alatt. Férjhez ment, spirituális életet él, és a külseje is átalakult. Míg korábban hosszú műhajjal, műszempillával, műkörömmel, műcicikkel és kisportolt külsővel hódított, mára már a természetesség híve. Leszámolt a mű dolgokkal, és a felkapott plusz tíz kiló sem zavarja annyira -írja a Bors és ezek alapján vagy a múlt heti fogyás híre kacsa, vagy ilyen gyorsan változnak a dolgok…
  • Balesetet szenvedett Demjén Rózsi, tudósít a Bors, aki szerencsére jól van, csak zúzódásokat szenvedett, mikor elcsúszott az előszoba gránitlapján.
  • Gundel Takács Gábor ritkán szólal fel a házasságával kapcsolatban, de akkor rögtön titkokat oszt meg, hogyan kell jól és hosszan együtt lenni: “Úgy gondolom, nem kell mindig minden jogos kérdést feltenni, és nem kell mindig minden szituációban az embernek a másikból a saját igazságát kisajtolnia” – írta a Blikk a Spektrum Home csatornán látható Tesztbeszéd című műsorra hivatkozva.

    Borítókép: MTI Fotó – Nyikos Péter