Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egyre hátborzongatóbb a negyedikről kizuhant kislány tragédiájának története

Egyre hátborzongatóbb a negyedikről kizuhant kislány tragédiájának története

A Blikk elég nagy teret adott annak a nőnek, illetve ügyvédjének, akit a hároméves Panni szülei azzal bíztak meg, hogy vigyázzon a gyermekre, amíg ők nincsenek otthon.

A hároméves kislány tavaly tavasszal halt meg, a család negyedik emeleti albérletének ablakából zuhant ki. A gyermek szervezetében jelentős mennyiségű alkohol volt.

A tragédia akkor történt, amikor a kislányra vigyázó keresztanyja egyedül hagyta a gyermeket. A keresztanya azt állítja – ezt a lapnak nyilatkozó ügyvéde Viber-üzenetekkel bizonyítottnak veszi –, hogy ő értesítette a szülőket arról, hogy muszáj elmennie reggel dolgozni, s ha nem jönnek haza, akkor a hároméves kislány egyedül marad.

Az ügynek egyébként három gyanúsítottja van: az anya, az apa és a keresztanya.

A gyerek anyja és apja korábban azt mondta, fogalmuk sem volt arról, hogy Pannit egyedül hagyja az alkalmi bébiszitter, az anya megbukott a hazugságvizsgálaton. A poligráf eredménye szerint tisztában volt azzal, hogy kislánya őrizetlenül marad majd. A Blikk úgy tudja, a keresztanyát és a szülőket hamarosan szembesítik majd a nyomozók.

A keresztanya ügyvédje azt mondta a lapnak, hogy szerinte az utolsó perceket rekonstruálva kiderül: a kicsi összesen nagyjából 10 percet töltött egyedül. „Ez idő alatt kellett felébrednie, valahogy alkoholt innia, teljes téli ruhába öltöznie, majd odahúzni a fotelt az ablakhoz és arra felmásznia. Azt gondolom, ez egy felnőttnek is szűkösen, igen sietősen fér bele 10 percbe, nemhogy egy hároméves pici gyereknek. Úgy hiszem, ez a rendőröknek és a szakértőknek is szöget ütött a fejébe. Talán ezért is tart ennyi ideig a nyomozás” – summázta az ügyvéd.

Kiemelt kép forrása: Pixabay