Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kórházba vitték a Kossuth térről Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét

Kórházba vitték a Kossuth térről Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét

Térdsérüléssel vitték kórházba Komjáthi Imrét a Kossuth téri tüntetésről – közölte a Magyar Szocialista Párt. Közleményükben úgy fogalmaztak: tiltakoznak az eljárás ellen, ahogyan a politikust „a földre teperték a karhatalom emberei” a szakszervezeti megmozduláson.

„Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Komjáthi Imre csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását” – írták.

A politikust jelenleg a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják.

A rendőrség közleményben utasította vissza a vádakat, és maga Komjáthi Imre is úgy nyilatkozott, hogy baleset történt.

Patthelyzet a Kossuth térren, szétszéledtek a tüntetők, de folytatást ígérnek

Patthelyzet a Kossuth térren, szétszéledtek a tüntetők, de folytatást ígérnek A “rabszolgatörvényként” elhíresült, a munkavállalókat súlyosan hátrányosan érintő kormányzati ötlet ellen tüntetnek szombaton. Csütörtök este kiderült, hogy bár az elmúlt hetek heves ellenállásának hatására úgy tűnt, valójában mégsem enyhítenek túlzottan a túlóráztatás lehetőségét kiterjesztő törvényjavaslaton.

Ahogy azt a Zoom.hu élőben közvetítette, a túlóratörvény ellen szervezett megmozduláson néhány száz tüntető behatolt a lezárt Kossuth térre, ahol kisebb dulakodás alakult ki a demonstrálók és a sorfalat álló rendőrök között.

Borítókép: Veres Viktor