Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hódi Pamela eddig tűrt, majd komoly döntést hozott lányáról

Hódi Pamela eddig tűrt, majd komoly döntést hozott lányáról

Hódi Pamela úgy döntött, nem lesz többé kép a gyerekéről a közösségi oldalain. Péntek este tette közzé a búcsúfotót kislányáról, Natiról.

“Ezzel a fotóval búcsúzik Natkó Tőletek… az Instagramon és a Facebook-oldalamon nem láthattok Róla képeket, videókat, illetve tv és újságcikkeket általam! Információt megosztok, ha úgy van, de nem ígérem!”

– írta Pamela az Instán.

Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért mert régóta erősek! Erősebb vagyok, mint valaha !!! Ezzel a fotóval búcsúzik Natkó Tőletek…❤️ Az Instagrammon és Facebook oldalamon nem láthattok Róla képeket, videokat, illetve tv és újságcikkeket álltalam! Információt megosztok, ha úgy van de nem ígérem! Kérek mindenkit fogadjátok el, hogy jó cél érdekében függesztem ezt fel! Köszönöm❤️❤️❤️

34.1k Likes, 104 Comments – Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: “Az emberek nem azért sírnak, mert gyengék, hanem azért mert régóta erősek! Erősebb vagyok, mint…”

A döntés hátterében valószínűleg az áll, hogy Hódi Pamelának elege lett abból, hogy az exének jelenlegi felesége, Mazsi állandóan Natiról posztolgatott.

(FemCafé)