Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

BRFK: Az MSZP alelnökét nem rendőrök teperték földre

BRFK: Az MSZP alelnökét nem rendőrök teperték földre

A Budapesti Rendőr-főkapitányság minden tekintetben visszautasítja az MSZP Országos Központjának közleményét, melyben a párt szerint Komjáthi Imrét, az MSZP alelnökét „a földre teperték a karhatalom emberei” a szakszervezeti megmozduláson.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében leszögezi: a Kossuth téri demonstráció nem volt bejelentve, így senkinek nem volt mit visszafoglalnia.

„Komjáthi Imre a Budapest V., Alkotmány utcában azt követően sérült meg, miután a rendezvény szervezője befejezettnek nyilvánította a megmozdulást. A politikust nem rendőrök teperték földre, vele szemben rendőri intézkedés nem történt” – írták.

A politikus maga a Mércének szintén úgy nyilatkozott: baleset történt, a hátsó sorok valamelyikéből érkezett nyomás, ahonnan a rendőrök nem láthatták, hogy sérülésveszély áll fenn.

Borítókép: Veres Viktor