Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Több tízmillióan látták már a pécsi kislányt, aki csokik helyett brokkolit akar vacsorázni

Több tízmillióan látták már a pécsi kislányt, aki csokik helyett brokkolit akar vacsorázni

Másfél hete kering egy videó nem csak a hazai, de külföldi interneteken egyaránt, melyen egy pécsi kislány, Zoé undorral tolja el magától a csokoládék különböző fajtáit, mígnem brokkolit tesznek elé, amit hatalmas élvezettel kezd el nyammogni.

Zoé utálja az édességet, hát gyerek az ilyen?

Jukin Media Verified * Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/1014320 For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

A felvétel Facebookon már 32 milliós megtekintésnél jár, de miután a családot megkereste egy virális videók menedzselésére szakosodott cég az Egyesült Államokból, Youtube-on is világkörüli útra indult a videó. A pécsi kislány édesanyja a Szabad Pécsnek elmondta, a cég üzleti alapú együttműködést ajánlott fel nekik, ugyanis a Facebook nem fizet felhasználóinak a közzé tett, kiemelkedően népszerű tartalmak után, a Youtube viszont igen.

(SzabadPécs, borítókép: Pixabay)