Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Nem mondhatom, hogy a bab is hús” – a hat legerősebb állítás a pénteki Orbán Viktor-féle kinyilatkoztatásból

“Nem mondhatom, hogy a bab is hús” – a hat legerősebb állítás a pénteki Orbán Viktor-féle kinyilatkoztatásból

„Vérfrissítésre van szükség az Európai Parlamentben, látom rajtuk a ciklus végi fáradtság jeleit, de a jövő évi választás után lesznek új képviselők, és szerintem javulni fog a demokrácia minősége.” (EP-választásokra vonatkozó kérdés)

„Elég vicces, hogy egy ügyben addig kell újra és újra szavazni, amíg a bürokraták szerint helyes eredmény meg nem születik.
Miért tűrik el ezt az EP-képviselők, akiktől az emberek azt várják, hogy álljanak ki az őket odaküldők érdekei mellett?” (menekültvízum)

„A következő sikerekhez újabb és újabb erőfeszítéseket kell tenni. Nem kényelmesedhetek el magam sem, nem mondhatom, hogy a bab is hús”. (jövőbeli tervek)

„Hát, én vakartam a fejem búbját, mikor a miniszter úr javaslatát megtette, persze ha vállaltuk, akkor azt teljesíteni kell, de ez nincs garantálva abban az értelemben, hogy nem tudjuk, hogy a következő években hogyan teljesít a magyar gazdaság.” (béremelés az egészségügyben)

„Nekünk ez a luxus nem adatott meg, hogy ne támadjanak bennünket. (…) Minden reggel azzal kelek, hogy derékon vágnak, hogy valahol megtámadnak. Folyamatosan résen kell lenni, küzdeni kell.” (Guy Verhofstadt és a magyar kormány közti vita)

„itt minden intézkedésért meg kell küzdeni, még egy béremelésért is. Itt az ember nem királykodhat, itt utcai harcosként az evidensen jó döntésekért is harcolni kell. Azért is harcolni kell, hogy jót tehessen az ember.” (béremelések)

„…” (repülőgépek)

„… ” (médiakonglomerátum)

„…” (rabszolgatörvény)

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! címû mûsorban a Kossuth rádió stúdiójában 2018. december 7-én.
MTI/Szigetváry Zsolt