Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meggyűrűzték: orgia után jegyezte el egymást két melegpornó-színész

Meggyűrűzték: orgia után jegyezte el egymást két melegpornó-színész

A Raw Fuck Club melegpornóval foglalkozó oldal egyik filmecskéje roppant romantikusan végződött ahhoz képest, hogy egy kőkemény orgiáról beszélünk. 

A sok virgács között már amúgy is térdeplő egyik színész az úri muri végén kérte meg barátja, kedvese kezét – írja a Humen Online. Brian Bonds a lehető legromantikusabb pillanatban, valószínűleg a show végi ejakulációs zápor után, de lehet, hogy még előtte kérte meg a vele egy filmben szereplő Mason Lear kezét.

Utunk végére értünk és csak annyit tudok mondani, hogy valószínűleg ez volt közös életünk eddigi legjobb napja. Újra és újra át akarom élni, de valami szeretném, ha különbözne.

-mondta kedvesének a férfi.

Forrás: Humen/ Raw Fuck Club

Ne aggódjunk, az eljegyzési gyűrű nem egy farokgyűrű volt (bár elég frappáns lett volna), hanem egy kis ékszeresdobozba rejtett elegáns gyűrű. Lear igent mondott, az orgiajelenetet leforgatták, win-win szituáció volt.

Sok Boldogságot!