Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Keresik a rendőrök a fiatalt, aki gördeszkájával kisiklatta a villamost

Keresik a rendőrök a fiatalt, aki gördeszkájával kisiklatta a villamost

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, és a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához. A rendelkezésre álló adatok szerint december 6-án eset 8 óra előtt egy ismeretlen fiatalember gördeszkáját a Széll Kálmán téren közlekedő villamos alá dobta, ami ennek következtében kisiklott.

Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, fekete baseball sapkát, fekete kabátot és fekete nadrágot viselt.

Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

(police.hu)