Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hatalmasat fogyott Koholák Alexandra, megmutatta milyen volt előtte és utána

Hatalmasat fogyott Koholák Alexandra, megmutatta milyen volt előtte és utána

Elképesztő előtte-utána fotót mutatott magáról Koholák Alexandra: az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplőjének életébe nagy változást hozott az, hogy hozzáment a nála 26 évvel idősebb Balázshoz.

A lány legfrissebb Instagram-posztjában arról ír, hogy bár sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy egy nála 26 évvel idősebb férfihoz ment hozzá feleségül, és hogy Balázson kívül egy nővel, Évivel is együtt él, ő mégis szereti az életét.

“Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam.

Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom. Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor, hidd el, valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő, visszahízok, mert nem szeretném már bebizonyítani senkinek, hogy mennyire “jó csaj” is vagyok. Szeretem az életemet és szeretem a férjemet és Évit, a központunkat. Ennyi számít.”

Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a nyilvánosság előtt zajlik. Ezt én vállalom, bírom a kritikát, megfogadom,ha az építő jellegű de elengedem azt ami csak üres fecsegés. A férjemmel való kapcsolatomat szinte mindenki kommentálta valahogy ( nagyrészt pozitívan ), az hogy Évivel együtt élünk az óriási port kavart. Sok negatív dolgot kaptam a külsőm miatt is. Nincs műköröm, nincs póthaj, nincs műszempilla csak egészen egyszerűen a tiszta Lelkemet látjátok a külsőmben is. Zavart, hogy meghíztam. Bár úgy gondolom, hogy ez a boldogság és elégedettség jele volt nálam. Végre nem a megfelelési kényszerem győzött, végre a tiszta boldogság vette át a szerepet az életemben, ezt láttátok rajtam. Ezt sikerült egy hónap alatt elérnem, még van egy hónapom (nah jó csak 27 napom). Azt mondom a mai napig, hogy jó csaj, formás nő bármikor lehetsz, csak időt kell rá szánni, de ha csak ebben találod meg a boldogságot, akkor hidd el valami nincs rendben. Boldog vagyok plusz 10 kilóval is és boldog vagyok így is. Valószínű, ha már nem leszek közszereplő visszahízok, mert nem szeretném màr bebizonyítani senkinek, hogy mennyire “JÓCSAJ” is vagyok. Szeretem az életemet és SZERETEM A FÉRJEMET ÉS ÉVIT, a KÖZPONTUNKAT. ENNYI SZÁMÍT. Köszönöm a támogatást @blade_sport @farkas.balazs.arpad @farkas_eva_andrea_st_agatha . #boldogság #boldogvagyok #semmiretus

2,870 Likes, 32 Comments – Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on Instagram: “Azt gondolom, hogy Közszereplőnek lenni egyenlő azzal, hogy az életed bizonyos részlete a…”

(Blikk; borítókép: RTL Klub)