Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bilincsbe verték a szomolyai apagyilkost

Bilincsbe verték a szomolyai apagyilkost

A Miskolci Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte a letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte az édesapját három nappal ezelőtt. A végzés jogerős.

A férfi közös házban élt szüleivel Szomolyán. December 4-én a gyanúsított és a sértett italozni kezdtek. Körülbelül 17 órára mindketten erősen ilerészegedtek, majd vitatkoztak. Az apa a veszekedés közben annyira dühbe gurult, hogy felkapott egy konyhakést, és elkezdte fenyegetni a családját. A fiú kicsavarta az apja kezéből a kést, majd nyakon, mellkason és hason szúrta vele. A családfő a helyszínen életét vesztette.

A gyanúsítottal szemben bűnösségének megállapítása esetén 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A bíróság álláspontja szerint a kiszabható büntetés mértékére figyelemmel nem zárható ki, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől, ezért letartóztatta.

(24.hu)

illusztráció – MTI Fotó: Marjai János