Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alekosz felvirágoztatná a TV2-t, hiszen ő egy FÉMJEL

Alekosz felvirágoztatná a TV2-t, hiszen ő egy FÉMJEL

Nagy Alekosz bejelentkezett a frissen létrejött “Nemzeti Médiaholdinghoz”, és szeretné felvirágoztatni a pénzpazarló TV2-t.

Alekosz ismét kicsit túlértékeli saját magát, mint influenszer. Véleménye szerint ő a legjobb választás a TV2 programigazgatói posztjára, mivel Facebook oldala milliós eléréseket szolgáltat, illetve takarékos ember lévén költséghatékonyságával fel tudná virágoztatni Mészáros Lőrinc birodalmát.

Azt nem igazán értjük, hogy ehhez az állásjelentkezéshez mi köze van az ő Facebook oldalának a TV2-t, Origot, Nemzeti Sportot és további kormányközeli oldalat egybefoglaló holdinghoz való beolvasztásának. Ahogy azt sem, hogy mit takar Alekosz titulusa:

TV2 egykori arc, fémjel.

Nagy Alekosz

NEMZETI BEJELENTÉS! Bejelentem! Csatlakozni kívánok a Magyar Nemzeti Médiaholdinghoz. A holdudvarhoz már minden magára valamit adó sajtó csatlakozott, fölajánlkozott. Ezennel ajánlom magamat és…

(borítókép: Facebook)