Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tánccal terelték el áldozatuk figyelmét a tolvajok

Tánccal terelték el áldozatuk figyelmét a tolvajok

November 26-án tett bejelentést a rendőrségen egy férfi arról, hogy ismeretlenek ellopták a mobiltelefonját az irodájából. A debreceni nyomozók a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőket. A rendőrök szerdán 8 óra körül elfogták és előállították a két férfit, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgattak.

A nyomozás adatai szerint a 23 éves L. István és a 45 éves B. Levente november 25-én 10 óra körül bementek a Debrecen, Bocskai téren található egyik épületbe, ahol szólt a zene. Egyikük elkezdett táncolni, hogy elterelje a figyelmet, amíg a másik férfi bement az irodába és ellopta a mobilt, majd távoztak a helyszínről.

Mindketten beismerő vallomást tettek. A rendőrök a gyanúsítottaknál tartott kutatás során megtalálták a sértett készülékét, amelyet visszaadtak neki. A két hosszúpályi lakossal szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja a nyomozást.

Borítókép forrása: Pixabay