Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szabó Zsófi eltűnik a képernyőről, Aurelio összeroppant apja halála után – A nagy bulvárszemle

Szabó Zsófi eltűnik a képernyőről, Aurelio összeroppant apja halála után – A nagy bulvárszemle

Eltűnik a képernyőről Szabó Zsófi műsora, a Story Extra – írja a Blikk. „A műsort gyártó cég úgy döntött, 2019-től nem készít több adást a Story Extrából, a döntésről a műsor producere tájékoztatta az RTL Magyarországot” – erősítette meg a hírt a csatorna kommunikációs igazgatósága. A tévésre természetesen a jövőben is számít a csatorna a háttérmunkálatokban.

Aurelio és kedvese, Dominika kapcsolata nem mindig volt olyan felhőtlen, mint mostanában. A celebnek apja halála után nehéz volt újra megnyílnia. “Mindig meglógtam a családi találkozókról is, pedig Dominika nagyon szerette volna, hogy megismerjem a szeretteit. Ma már tudom, hogy azért is voltam ennyire tartózkodó, mert három éve elveszítettem az édesapámat.” Szakításuk után a fiú Nádai Anikónál kereste a boldogságot, de egy Dominika apájával ejtett beszélgetés után rájött, adnia kell még egy esélyt kettejüknek. – Blikk

“Én nem akarom „kipipálni” a gyerekvállalást” – mondta a HOT! magazinnak Sári Évi, aki szerinte jó anya lenne. A színésznő úgy érzi: minél tovább vár a babával, annál nagyobb rajta a nyomás. “Bezzeg a párom biztos a dolgában, készen áll az apaságra, pedig tíz évvel fiatalabb nálam, így még bőven ráérne” – nyilatkozta. – Blikk

Sokan nem tudják, de első próbálkozásra nem vették fel a Színház és Filmművészeti Egyetemre Détári Enikőt, ezért a következő felvételig árva- és szegény gyerekekkel foglalkozott. “Szerettem volna egy kisfiút örökbe fogadni. Segíteni neki, úgy éreztem, képes vagyok rá, pedig visszanézve nagyon éretlen voltam akkoriban. Emlékszem, szeretett édesanyám beszélt le végül róla.” – mesélte a Borsnak a színésznő.