Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megfenyegette, hogy élve megeszi terhes barátnőjét, majd inkább halálra szurkálta egy ollóval

Megfenyegette, hogy élve megeszi terhes barátnőjét, majd inkább halálra szurkálta egy ollóval

A tragédiával végződő vita kirobbantója az volt, hogy a nő nem készített a férfinek vacsorát.

A 43 éves Londonban élő Ioan Campeanu, különös kegyetlenséggel végzett a harmadik gyermeküket váró, 28 éves Andra Hilitanu-val, mert a nő nem készített neki időben vacsorát. Ezért pedig nyakán és hasán megszurkálta egy ollóval, amibe mind a ketten belehaltak.

A férfi ezek után elvitte a nő autóját, hogy kiszellőztesse a fejét, majd 40 perccel később hívta a mentőket, akik már csak a fiatal nő és magzata halálát tudták megállapítani.

Man ‘threatened to eat heavily pregnant girlfriend before stabbing her to death’

A man who threatened to eat his heavily pregnant girlfriend before stabbing her to death with a pair of scissors beat her up for not making him dinner, a court heard. Ioan Campeanu, 43, allegedly attacked 28-year-old Andra Hilitanu in the bathroom at their home in Neasden, northwest London, in the early hours of June 1, killing his unborn child.

A Mirrornak nyilatkozó egykori lakótárs Tonka Nikolova elmondta: sokszor vígasztalta Andrát, akit férje szinte mindenért megvert. Ha nem volt tiszta a lakás, vagy nem volt elég étel a hűtőben, mindig behúzott neki párat. Sőt, a nő állítólag azt is hallotta, ahogy a férfi nem egyszer azzal fenyegette, hogy élve fel fogja falni őt is, és meg nem született gyermeküket is, mert nincs mit ennie.

A tárgyalás az ügyben még nem zárult le.

(via Mirror / borítókép illusztráció: MTI/EPA/Francis R. Malasig)