Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kásler: Magyarországon olyan beruházások zajlanak, amilyenek még Mátyás király alatt sem történtek

Kásler: Magyarországon olyan beruházások zajlanak, amilyenek még Mátyás király alatt sem történtek

„Magyarország rengeteget áldoz arra, ami az emberek életét jobbá teszi, mind a kultúra, mind az egészségügy és sport területén”– mondta Kásler Miklós miniszter csütörtökön Budapesten újságíróknak.

A miniszter azt követően adott rövid nyilatkozatot, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumában fogadta a Liget Budapest Projekt szakmai vezetőit, miután a Néprajzi Múzeum új épülete hétfőn elnyerte a világ legjobb középülete és az Európa legjobb középülete díjat is az International Property Awards (IPA) versenyén Londonban.
Kásler kiemelte: „Magyarországon elképesztő, eddig soha nem látott fejlesztések zajlanak, az egészségügy területén 500 milliárd forintból felépült a vidéki kórházi rendszer, 700 milliárd forintból elindult a budapesti fejlesztések sorozata, a kultúra területén olyan támogatások vannak, beruházások zajlanak, amelyek

„sem Mátyás király uralkodása alatt, sem a kiegyezés után nem történtek meg”.

(MTI)

Borítókép : Halász Nóra