Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csonka András napi hét órát szentel függőségének

Csonka András napi hét órát szentel függőségének

Függőségéről vallott Csonka András. A színész nem tud meglenni telefon és internet nélkül, derült ki, amikor egyik alkalmazásában megnézte a képernyő előtt töltött idejét.

Átlagosan napi hét órát, de volt, hogy ennél többet is. Sokkolt, hogy az ébren töltött idő majdnem felét a telefonommal töltöm – mesélte Pici.

A népszerű színész nemrégiben pokoli napokat élt át, míg javították a készülékét.

Borzasztó volt. Állandóan kerestem a zsebemben, rossz érzés volt, hogy nincs ott. Akkor döbbentem rá, hogy telefonfüggő vagyok. Persze, nem kezeltetem magam, sőt, leszokni sem fogok, de próbálok odafigyelni arra, hogy kevesebbet használjam, és beosztani, hogy naponta maximum mennyi ideig használom

– mondta.

Manapság a hírességek esetében a közösségi oldalak használata szinte elengedhetetlen, a rajongóikkal való kapcsolattartáshoz.

Lehet, van összefüggés aközött, hogy vágyom a szeretetet és az ismertséget, és hogy ennyit netezek. Csak azért mondjak le ennyi mindenről, mert ötven elmúltam? És akkor mit csináljak, ássam el magam? Hát, biztosan nem

– mondta mosolyogva a színész.

(Blikk; borítókép: Facebook)