Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Amy Winehouse producere és menedzsere alig várta, hogy az énekesnő belehaljon függőségébe

Amy Winehouse producere és menedzsere alig várta, hogy az énekesnő belehaljon függőségébe

Király Linda nem mindennapi történtet mesélt el a Király család című könyvében: végignézte, hogyan tették tönkre Amy Winehouse-t.

Sok pénzt hoz a csaj. De még többet fog, ha már nem lesz köztünk.

– ezt mondta Winehouse producere egy koncert közben Lindának, amikor a backstage-ből ijesztően üres és bamba tekintettel lépett a színpadra, miután menedzsere erőszakkal vette rá a fellépésre, és feltehetően gyógyszereket adott neki.

Király Linda – mint elárulta – közvetlen közelről tapasztalta, ahogyan a menedzsere is drogokat biztosított Amy Winehouse-nak, mivel közös kiadónál kezdtek Amy Winehouse-szal, a Universal Music kiadónál. Abban az évben csak kettejükkel kötöttek szerződést, így olyan is előfordult, hogy ugyanazon a klubkoncerten léptek fel.

Nem tetszett, ahogy Amy Winehouse-t kezelték. Nemhogy nem segítették a drogproblémájával kapcsolatban, hanem még adták is alá a lovat. Londonban előzőleg már találkoztam ezzel a kedves lánnyal, egy mosolygós, duci csajra emlékszem. Ám amikor legközelebb megpillantottam Monte irodájában, már rossz volt ránézni. Gyakorlatilag zörögtek a csontjai.

– meséli a lány.

Állítása szerint akkori naivitása és ártatlansága mentette meg a menedzserétől, hogy neki is adjon a szerekből. Ez viszont amerikai karrierjének a végét is jelentette, hiszen a menedzsere elszórta azt a pénzt, amit rá és a promóciójára kellett volna fordítani.

(Blikk, borítókép: Rama Wikimedia)