Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Ginu édesapja még a Facebookról is törölte magát, úgy kibukott lánya szereplésén

VV Ginu édesapja még a Facebookról is törölte magát, úgy kibukott lánya szereplésén

Szülei válása után romlott meg Ginu viszonya édesapjával, aki azt is csak a műsor elindulása után tudta meg, hogy lánya is a lakók között van.

A Blikk beszélgetett a vasárnap kiesett játékossal, aki főként magánéleti problémái miatt jelentkezett a Való Világ 9-ik szériájába.

Az egész szex és a Csokival való viszonyom nem jelentett semmit. Megbántam a dolgot, nekem ez az egész egy kellemetlen maszatolásként maradt meg. A pasimmal megbeszéltük a dolgot, ő elvileg nem látta, nem haragszik

– mondta Ginu, akinek az édesapjával már nem lesz ilyen egyszerű dolga.

“Megromlott a viszonyom apámmal, de szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Egyelőre arra várok, hogy ő keressen meg, de majd meglátjuk. Anyától tudom, hogy most ki van bukva a szereplésem miatt, még a Facebookját is törölte. Emellett is számos rossz dolog ért, ezért mentem be a villába, hogy kicsit új erőre kapjak, de kijőve úgy érzem, képes leszek mindent irányítani magam körül – nyilatkozta a lapnak Ginu.

(via Blikk / borítókép: RTL II, Hargitay Oliver)