Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Visszakapod, amit a nők ellen elkövettél” – Ábel Anita durván beszólt Bochkor Gábornak

“Visszakapod, amit a nők ellen elkövettél” – Ábel Anita durván beszólt Bochkor Gábornak

Pálfordulásáról és kislányáról mesélt Bochkor Gábor a Spektrum televízió NőComment című műsorában, mikor elhangzottak a csípős megjegyzések Ábel Anita szájából.

Gábort a Bors idézte, aki elmesélte, hogy amikor meglátta a terhességi teszten a két csíkot, azt hitte, vége az életének, és akkor tudatosult benne, hogy most már bizony felelősséget kell vállalnia.

„Majd visszakapod, amit a nők ellen elkövettél, mert amúgy két olyan hölgy mellett ülsz, akikkel már volt valami…”

– szólt be Bochkornak Anita, célozva ezzel Dobó Katára és Osvárt Andira. A rádiós műsorvezető próbálta higgadtan kezelni a megjegyzést, azt válaszolta, reméli, lánya olyan pasival állít majd haza, aki szimpatikus lesz neki.

A műsorvezetőnő azonban nem adta fel: „Arra gondoltam, Gábor, hogy nyilván te adsz valamilyen mintát, tehát nyilván hasonló habitusú embert választ majd a lányod, akárhogy is nézzük, nagyon-nagyon jó példával jársz elő” – mondta nagy adag cinizmussal Anita.

„Hadd mondjam el, hogy a minta, amit a lányom belőlem látott, az egy baromi jó minta. Én már nem az pasi vagyok, aki voltam az Andival vagy a Katával” – állt ki magáért Bochkor.

(via Bors)