Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Van az a pénz: 6 milliót fizetettek a szülők fiuk barátnőjének, hogy szakítson

Van az a pénz: 6 milliót fizetettek a szülők fiuk barátnőjének, hogy szakítson

Amikor Rachelt először elhívta sétálni apósa, hogy egy fontos dologról beszélgessenek a nőnek még fogalma sem volt, hogy ez a téma valaha is felmerülhet. Még akkor sem, ha éreztették vele, nem szívesen látott vendég a szülői házban. 

Rachel és Jeremy egy ausztrál városban találkoztak a 20-as éveik elején és annyira egymásba estek, hogy nagyjából 2 hónap után úgy döntöttek össze is költöznek. Az események villámsebességgel követték egymást és Rachel pár hónap elteltével terhes lett.

Úgy voltak vele, hogy ha az élet így hozta, akkor megvárják, míg a kicsi Jemma 1 éves lesz és életüket hivatalosan is összekötik. Ám ekkorra a rózsaszín felhők, mintha oszladozni kezdtek volna. Rachel ráadásul tudta, hogy Jeremy tehetős, angol családból származik, és sejtette azt is, hogy barátja szülei nem igazán örülnek, hogy fiuk egy munkáscsaládból jött ausztrál lánnyal kötötte össze az életét.

De arról álmodni sem mert, hogy egyszer át kell élnie azt, hogy az apósa 20 ezer dollárt (nagyjából 4 millió forintot) ajánl neki azért, hogy szakítson a fiúval. Ezt természetesen nem fogadta el, de a dolgok innentől kezdve a kapcsolatában is megváltoztak. Valószínűleg a drága szülők nem csak neki, hanem fiuknak is folyamatosan lökték a sódert, elérve ezzel azt, hogy Jeremy viselkedése megváltozzon Rachel irányába.

Kis idő és rengeteg tépelődés után végül Rachel jelezte párja szüleinek: ha fizetnek neki 30 ezer ausztrál dollárt (6,2 millió forint), kilép gyerekük életéből.

Az összeg már következő héten megjelent a lány számláján, a pár szakított, Jeremy pedig nemsokkal ezután visszatért Angliába. Lányát azóta is csak fotókon látja, azt pedig valószínűleg nem is sejti, hogy a dolgok alakulásában milyen sok szerepe volt szüleinek.

(via Kidspot.com)