Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ojjoj, itt az internet vége, haldoklik a Facebook

Ojjoj, itt az internet vége, haldoklik a Facebook

Úgy tűnik, probléma van a legnagyobb közösségi oldallal, ugyanis Sószámos felhasználót léptet ki a rendszer a Facebookról, és bőven vannak olyanok is, akikkel új jelszót csináltat, de úgysem engedi vissza őket.

Ez az internet vége, ojjaj.

Nyilván nem, de azért akadnak fennakadások a Facebookkal kapcsolatban, amit a Zoom.hu több munkatársa is tapasztalt az elmúlt egy-két órában. A Hvg.hu szerint egész Európában ugyanez a helyzet, beleértve hazánkat is.

Kiemelt kép: Mark Zuckerbergnek, a Facebook közösségi portál vezérigazgatójának életnagyságú kartonfigurái sorakoznak a washingtoni törvényhozás épülete, a Capitolium előtt 2018. április 10-én. Zuckerberget ezen a napon hallgatták meg a parlamentben a több tízmillió Facebook-felhasználó adatainak felhasználásával kapcsolatban. Március közepén a londoni székhelyű Cambridge Analytica nevű brit-amerikai politikai elemző és tanácsadó cég vezérigazgatóját felfüggesztették állásából a The New York Times című amerikai és a The Guardian című brit napilap egyidejűleg közölt feltáró riportja után, amely szerint a cég több tízmillió Facebook-profilt használhatott fel a 2016-os amerikai elnökválasztási kampányban / Fotó: Michael Reynolds/MTI/EPA