Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Késes videóval ijesztgették a gyerekeket egy budapesti iskolában

Késes videóval ijesztgették a gyerekeket egy budapesti iskolában

„Félsz a haláltól? Ha nem küldöd tovább ezt a videót 15 embernek 30 percen belül, akkor ez a kés meg fog találni! Azt mondják, nagyon fájdalmas, ha elvágják a nyakad” – így kezdődik az a videó, amelyik az egyik fővárosi általános iskola diákjai között terjedt. A felvételt 11 éves diákok egy zárt csoportban küldözgették egymásnak, emiatt több gyerek megrémült – írta a Blikk.

A lapnak a történteket az iskola is megerősítette, a rendőrség pedig zaklatás gyanúja miatt eljárás indult videóval kapcsolatban.

“Mindent megtettünk, hogy a gyerekekben ne okozzon traumát a videó. A szülők és az osztályfőnök is remekül kezelte a kialakult szituációt. Minden évben van olyan témanap, amikor az ehhez hasonló veszélyekre próbáljuk felkészíteni a diákokat. Legutóbb az internet veszélyeiről is tartottunk nekik előadást” – tudta meg a lap iskola illetékesétől.

A videó IDE kattintva megtekinthető!