Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Igenis van halál!” – Győzike kiválasztotta saját koporsóját

“Igenis van halál!” – Győzike kiválasztotta saját koporsóját

Gáspár Győző nem először vágna bele a koporsóbizniszbe, de eddigi próbálkozásait csírájában elfojtotta felesége, Bea asszony, aki szerint nem szerencsés minden nap a halállal foglalkozni.

A Ripost kereste fel az immáron családi tradíció szerint, szüleihez hasonlóan koporsókkal is foglalkozó Győzit, aki úgy véli: lehet beszélni, vagy nem beszélni a halálról, de az biztos, előbb vagy utóbb elkerülhetetlen, hogy foglalkozzunk a témával.

“Úgy döntöttem, folytatom a koporsóbizniszt, mert egyszerűen szeretem. Régebben is sikeres voltam benne, de a cigányok általában eltaszítják maguktól ezt a témát, babonából tartanak a koporsóktól. De én tudom, hogy fejben dől el minden… Ha már meg kell hogy haljunk, nem mindegy, hogy hogyan!” – mondta a lapnak, aki saját tervezésű modellekkel is készül betörni a piacra.

Egy biztos: saját koporsóját már most kiválasztotta, így nyugodtan pihenhet majd a másvilágon, ha egyszer eljön az ideje.

(via Ripost / borítókép: Instagram)