Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Hármasszex miatt tört ki irtózatos balhé a villában

Hármasszex miatt tört ki irtózatos balhé a villában

Erát állítólag hármasra invitálta Csoki, amit Ginu elhintett Reninek és már állt is bál a villában.

Mintha az Izaura TV egyik futó szappanoperáját néznénk, úgy szabadultak el az indulatok a villában amiatt, Csoki kit és hogyan akart, vagy nem akart megparittyázni.

VV Ginu Reninek hintette el, hogy Csoki Erát is megpróbálta bevenni egy hármasba, és ez csak a lány elutasítása miatt hiúsult meg. Ginu azt is hozzátette, ezt akár Erától is meg lehet kérdezni, mondván, vállalja majd mindazt, amit mondott. Azt persze egy pillanatig sem gondolta, hogy a szembesítés akkor fog megtörténni, miközben teljesen meztelenül áll a zuhany alatt.

A felek megpróbálták tisztázni a zuhanyzóban a történteket, ám ebből egy olasz virtusú ordibálás lett csak.

(via RTL II)