Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy emberként utálja az ország Radics Gigit, Aurelio eljegyezte szerelmét – A nagy bulvárszemle

Egy emberként utálja az ország Radics Gigit, Aurelio eljegyezte szerelmét – A nagy bulvárszemle

Ha reggel, akkor bulvárszemle. Van miből szemezgetni!

  • Radics Gigit szombati X-Faktoros döntése óta szinte elárasztják a gyűlölködő üzenetek, az ország egy emberként van kiporulva a játékosát “eláruló” mentorra. “Amikor elvállaltam az X-Faktort, tisztában voltam vele, benne van a pakliban, hogy bántanak majd. A döntésem óta megosztó személyiség vagyok” – ismerte el Gigi, aki a Blikk sztárchatjének vendége volt a kiesőkkel együtt. “Soha nem utáltak még ennyien, de nem érdekelnek a kommentelők, lepereg rólam a gyűlölködés. Közel tíz éve vagyok a pályán, megszoktam már, hogy bántanak, nem érdekel. Nem olvasok kommenteket, egy percig sem érzem magam rosszul a döntésem miatt. Taka nem haragszik rám, és egyedül ez fontos.”
  • nem akármilyen gyűrűt húzott Aurélió kedvese ujjára, ujjong a Blikk. Aurelio Caversaccio Máltán, a TV2 kaland-realityjében, A legbátrabb párosban kérte meg kedvese, Dominika kezét. A szerelmesek kisebb megszakítással három éve alkotnak egy párt, s úgy tűnik, kapcsolatuk minden próbát kiállt. “Durva, hogy magamról és a lánykérésről egy mondatban beszélek, soha nem gondoltam volna, hogy megkérem valaki kezét” – nyilatkozta a lapnak Aurelio.
  • Weisz Fannit annyira megijesztette A legbátrabb páros legutóbbi adásában rámért feladat, hogy pánikrohamot kapott, írja a Bors. Mondjuk a feladat nem kicsit volt para: égő autóban ülve vízbe csapódtak és süllyedtek el a párosok női tagjai. Már a megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, akit férje próbált nyugtatni, mindhiába.
  • (borítókép: RTL Sajtóklub)