Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Instant hormonzavar: Ariana Grande legújabb klipjében az összes popkult-tinifilmet felidézi

Instant hormonzavar: Ariana Grande legújabb klipjében az összes popkult-tinifilmet felidézi

December elsejére ugyan, de megérkezett az idei év messze legjobb videóklipje! Az élmény, amitől te is újra egy boldog, hormonzavaros tini leszel!

Ariana Grande a Thank u, next című száma akkora robbanás volt így a lassan elmúló 2018-as YouTube évben, hogy simán ezt fogjuk emlegetni még a húsvéti sonka mellett is. Sikítás, gonoszság, gimi, itt jön Ari!

Egyrészt 14 óra alatt 36 MILLIÓAN megnézték, másrészt meg rogyásig van pakolva a ’90-es évek olyan ikonikus tinifiljeinek utalásaival, mint a Bajos Csajok, a Doktor Szöszi, vagy a Hirtelen 30.

Grande kisasszony pedig nem másokat alakít a klipben, mint ezen filmek főszereplőlányait: Regine George-t, Elle Woods-ot, vagy épp Jenna Rink-et. Emellett pedig az egykori színésznők sem mehettek el szó nélkül.

Reese Witherspoon 10/10-re értékelte a produkciót és még egy ikertornyos képet is töltött az Instájára:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank u, next 👏🏼💖 @arianagrande #ElleWoodsForever #ThinkPink

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Garner szerint mindig jön valami, ami feldobja a napját és innentől év végéig egyértelműen ez a klip lesz az:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Every now and then something comes along and just brightens your day. 💫 @arianagrande you’re adorable. Thank you, pretty girl. #thankunext

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés,

Lindsay Lohan pedig… nos ő persze magát éltette első körben, és félmondattal megköszönte Grande-nak a fangirlinget: “Senki sem lehet annyira Lindsay Lohan, mint maga Lindsay Lohan. De hízelgő számomra, hogy Arinak ennyire bejött a Bajos csajok.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Behind the scenes 🎬 ain’t nobody Lindsay Lohan like the real Lindsay Lohan. But so flattered by @arianagrande loving #MeanGirls so much! Also, I love #dynasty

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés,

Az pedig már csak cseresznyeszár a habon lévő cseresznyén, hogy a klipben megjelenik az eredeti Doktor Szöszi Paulette Bonafonté-ja, vagyis Jennifer Coolidge.

Tininyálért rajongó kamaszlelkemnek korán jött idén a karácsony!

(via 24, Instagram, Nuus)