Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Forró hangulat: VV Zsuzsu nyelvével izgatta fel Hunort

Forró hangulat: VV Zsuzsu nyelvével izgatta fel Hunort

Gorombul a párzási hangulat a srácok körében, akik eddig a parittyát csak fegyverként ismerik és Csokimesterrel ellentétben még csak nő közelébe sem szagolhattak.

VV Hunor egy szolid: “Az igen, ez most elég szexi volt! Úristen” felkiáltással konstatálta, hogy annyira ki van éhezve, hogy már az is elég neki, ha Zsuzsu egy önkéntelen pillanatában megnyalja a szája szélét.

“Ilyeneket ne csináljál legközelebb légyszi, mert ez ilyen faszállító” – kérte Hunor, amire szellemLacika is hevesen bólogatott. Ettől persze még háromszor meg kellett mutatni mit NE csináljon, hogy az utolsókat rúgó fiúkákat még a hideg is kirázza.

És hogy együtt alvás lett-e a vége? Azt itt megnézheted!

(via RTL II)