Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Vaginahimnusz: egy dal, amiben éneklő nemi szervek éltetik a nőiséget

Vaginahimnusz: egy dal, amiben éneklő nemi szervek éltetik a nőiséget

A Libresse megbízásából készült el a világ talán egyik legbizarrabb videóklipje, amiben még egy puncit hímző nagymama is feltűnik. 

A svéd, női higiéniai termékeket gyártó cég egyetlen célja a figyelemfelkeltő dallal, hogy az emberek végre ne szégyellni való dologként tekintsenek a vaginára és a menstruációra. A tapasztalat azt mutatta, hogy ezek a “nehéz napok” nem csak a fájdalom, de az ezzel járó szégyenérzet miatt is egyfajta szükséges rosszak a nők életében, amire az eddigi tampon és betét reklámok csak rátettek egy lapáttal.

Ezért látták szükségesnek, hogy egy pozitív üzeneteket hordozó, vidám, himnusszerű dalt írjanak, melyben a nőiséget ünneplik.

„Viva La Vulva (Éljen a vagina)” !

(via

(via 24.hu)