Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Celine Diont sátánizmussal vádolják legutóbbi húzása miatt

Celine Diont sátánizmussal vádolják legutóbbi húzása miatt

Egy amerikai ördögűző szerint kétszer is meg kellene gondolnia a kanadai énekesnőnek, milyen reklámot, vagy épp márkát dob a piacra.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Celine Dion nemrég egy erőteljes és humoros reklámmal dobta piacra gendersemleges ruhamárkáját a Celinununu-t, ami szakít a hagyományos kisfiúkat kékbe, kislányokat rózsaszínbe felfogással és a fekete, fehér és szürke árnyalatokkal játszik, ha édi rugdalózókról és egyéb ruhafélékről van szó.

Erre reflektált John Esseff pennsylvaniai pap és ördögűző, aki szerint Isten teremtette a két nemet és ezt felül írni nem szabad:

Meg vagyok győződve arról, hogy ez a hamis gender dolog a Sátán démoni munkálkodása!

– nyilatkozta a National Catholic Register-nek.

Sőt, azt is megfigyelte, hogy van olyan gyermekruha, ami egyértelműen a sátánizmust jelképezi, ugyanis az egyik térdén a hármas, másikon a hatos szám található, amit ugye senkinek nem kell magyarázni. (ha mégis, akkor 3×6, tehát 666 – a Sátán szimbóluma)

(via Vice.com)