Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni!” – Hódi Pamela nyilvánosan veszett össze Berki Krisztiánnal

“Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni!” – Hódi Pamela nyilvánosan veszett össze Berki Krisztiánnal

Nyilvános Instagram oldalán keresztül üzenget egymásnak az egykori pár, aki gyermekük lakástakarék szerződése miatt szólalkozott össze – írja a Velvet. 

Mostanra sem Hódi Pamela, sem Berki Krisztián oldalán nem elérhető a beszélgetés, de a Velvet szerint Berki Krisztián nehezményezte, hogy volt barátnője nem hagyta, hogy ő rakja a gyerek nevére a pénzt. Szerinte nettó hülyeséget csinált, mert neki sikerült volna magasabb összeget, prémium kategóriás szerződést is aláírnia.

Hódi válaszreakciójában kifejtette, hogy amiről Berki beszél, az nem létezik, mert 20 ezer forint a havonta befizethető legmagasabb összeg, amire az állam megadja a maximális támogatást.

A durva nem is ez az egészben, hanem hogy Pamelában ezen a ponton átszakadt egy gát.

Megfogadtam, hogy meg fogom magam védeni. Öt és fél évig nem tudtam, de 30 éves lettem, ez az időszak elmúlt.

– mesélte élő bejelentkezésében, és elmondta, ennek ellenére jó kapcsolatot ápol Krisztiánnal, majd hozzátette:

Időszakos, hangulatingadozásai vannak, van, amikor 42 percen keresztül hallgatom, hogy és mint vannak a dolgok, mi történt, és így tovább, de van amikor felhúzza magát valamin és ordít.

A konkrét megtakarítással kapcsolatban kijelentette, hogy ha felhívta volna telefonon, akkor elbeszélgetett volna vele, bár tudja, hogy vele nem lehet beszélgetni, mert csak “üvölt és lecsapja a telefont.”

Megjegyezte azt is: a büdös életben nem lesz többet, hogy Berki rosszindulata miatt ő negatív színben tűnjön fel.

(via Velvet)