Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Idén is hódít a karácsonyi rénszarvas-cici kihívás

Idén is hódít a karácsonyi rénszarvas-cici kihívás

Messze még a karácsony, de hangolódj te is “ünnepgyalázó” erotikus összeállításunkkal! Családi összejövetelekre azért nem ajánljuk, hátha a nagyi félrenyeli a halászlét.

Ha egész évben azon törted az agyad, hogyan mutathatnád meg legalább az egyik melled idegeneknek úgy, hogy ne nyugikabátban vigyenek be a zárt osztályra, vagy csukjon le közszemérem sértésért a rendőrség, eljött a te időd. Évek óta lankadatlan a lelkesedés az amerikai nők körében, ha erről a különleges ünnepi öltözetről van szó.

Hogy máshogy díszíthetné fel egy nő kebleit? Ciciket készíts, ettől a Rudolftól te is leteszed a hajad.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I demand to know why this trend is called reindeer boob and not cariboob #reindeerboob

Jess (@epicfaul) által megosztott bejegyzés,

Egy ollóval, és némi kiegészítővel most te is a karácsonyi céges bulik sztárja lehetsz. Főleg, ha még utána is lesz munkád!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This would be handy to #breastfeed during the #christmasholidays ! #freethenipple #breastfeedwithoutfear #reindeerboob #funny #foundthisonfacebook #notme

Stéphanie Laloyaux (@laloyauxnini) által megosztott bejegyzés,

Aki azt hitte ez is csak a nők kiváltsága nagyon téved:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

3 flotte fyre kunne lokkes med på den nyeste trend #reindeerboob 🎄

Radio SydhavsØerne (@sydhavsradio) által megosztott bejegyzés,

(via Marie Clare)