Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bochkor Gábor sokkot kapott, Pásztor Anna zaklatója normálisnak tartja viselkedését – A nagy bulvárszemle

Bochkor Gábor sokkot kapott, Pásztor Anna zaklatója normálisnak tartja viselkedését – A nagy bulvárszemle

Csütörtökön is fogyasszon bulvárt a kávé mellé!

  • még mindig a Bochkor-Várkonyi szakítás a téma, és úgy tűnik újabb bőr került le onnan, ahonnan már azt hittük nem lehet. A műsorvezető most épp a Story magazinnak öntötte ki a lelkét a Bors szerint: Andi nagyon komoly személyiségváltozáson ment keresztül, amivel nehezen tudtam mit kezdeni. […] Amikor júniusban közölte velem, hogy vége, sokkot kaptam – mondta a műsorvezető.
  • Pásztor Anna zaklatójának, Jozefnek nincs betegségtudata, ő nem gondolja, hogy neki valami baja lenne. Szerinte normális az, amit tett, nem talál kivetnivalót abban, hogy hónapokig írogatott az énekesnőnek – mondta a Blikknek egy bennfentes informátor, aki szerint is pszichiáterre lenne a férfinak szüksége.
  • Zalatnai Cini pucér Playboy címlapképe a lap történetének 65 legjobb fotója közt landolt. Az énekesnő a 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotóival érdemelte ki, hogy Kim Basinger, Cindy Crawford és Marilyn Monroe társaságában szerepeljen – írja a Bors.
  • (borítókép: TV2)