Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiutal a kormány egy igaz magyar férjet is? – kérdezik a kétfarkúak Novák Katalintól

Kiutal a kormány egy igaz magyar férjet is? – kérdezik a kétfarkúak Novák Katalintól

„Tisztelt Novák Katalin államtitkár asszony! Csodálattal, s egyúttal nagy megkönnyebbüléssel néztük, hallgattuk, éreztük megszólalását a minap, mikor is a gyermekek jogairól beszélt. Akadnak köztünk gyermektelen hajadonok, akik egy ideje rettenetes bűntudattal élnek, amiért nem szültek még új magyart a hazának. Most megkönnyebbültek, hallván, hogy egyedülállóként nem hogy nem kell, de egyenesen nincs is joguk szülni!” – fogalmazott nyílt levelében Novák Katalinhoz a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, arra reagálva, hogy Novák Baló György műsorában kijelentette, hogy:

„Az, hogy valaki azt gondolja egyedülállóként, hogy neki joga van ahhoz, anélkül, hogy lenne párja, neki joga van ahhoz, hogy neki gyereke legyen, és ezt a jogot vívja ki magának, az a gyermek oldaláról megközelítve megfosztja a gyermeket attól, hogy neki édesanyja és édesapja legyen.” A párt a Facebookon közzétett üzenetben a következő kérdésekre vár választ az államtitkártól:

  • Házasságban élő, gyermeket nevelő társaink arra kíváncsiak, kötelezi-e az állam férjeiket, hogy mellettük maradjanak, gondoskodván gyermekeikről?
  • Illetve abban az esetben, ha esetleg mégis válni kényszerülnek, vagy férjük elhalálozni merészel, kijelöl-e az állam egy igaz magyar férfit, aki – eleget téve állam által rárótt kötelezettségének- feleségül veszi az így egyedül maradt anyát, hogy ezáltal ne sérüljenek a gyermekek jogai?
  • Ha hajadon, gyermektelen nőtársaink mégis szeretnének gyermeket szülni a hazának, szociális úton kiutal-e számukra az érintett önkormányzat egy megfelelő férjet, ezzel feljogosítva őket a gyermeknevelésre?
  • Amennyiben akár az önkormányzat által kijelölt, akár a leendő anya által választott férj nem bizonyul igaz kereszténynek, és mind az anya mind a születendő gyermek családon belüli erőszak áldozatává válik (mint oly sokan Magyarországon), megfontolja-e gondoskodó kormányunk, hogy nagyobb figyelmet fordít e problémára és szigorúbban bünteti majd a családon belüli erőszak elkövetőit?

Borítókép forrása: MTI / Koszticsák Szilárd