Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az ózdi gyilkos összezárta az anyát a meggyilkolt fiaival

Az ózdi gyilkos összezárta az anyát a meggyilkolt fiaival

Órákig tartotta fogva házában a párját Sz. Ádám, miután kegyetlen módon végzett az asszony két fiával – írja a Blikk. A lap újabb részleteket is közölt az ózdi gyilkosságról, amelyben a 31 éves férfi két, 16 és 18 éves nevelt fiát szúrta le, pedig csak az anyjukat akarták védeni agresszív nevelőapjuktól.

A Zoom.hu is írt a gyilkosságról. A 31 éves férfit a rendőrség elfogta. A mentőszolgálat munkatársai őt is kórházba vitték, mivel saját magát is megsebesítette. A férfi 43 éves élettársát életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A Blikk arról is ír, hogy az éjszakai dulakodás hangjaira senki nem figyelt fel a környéken, csak másnap, amikor egy szomszéd tudta meg, mi történt. – Azt mondta, megölték a fiait, őt is megvágták. Először el sem akartam hinni, amit mond – mondta a szomszéd.

A férfi a vérontás után bezárta a bejárati ajtót, majd a kulcsot a párnája alá rejtette. Innen csente el később az élettársa, így tudott kiszökni. – Gyere vissza! – ezt kiabálta erre a férfi. Utána elrejtőzött. Amikor megjöttek a rendőrök, hosszú ideig keresték, majd azzal fenyegetőzött, elvágja a saját torkát is.

Borítókép: Illusztráció / Fotó: Veres Viktor