Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schobert Norbi: A karcsú emberekkel mindenki imád szexelni

Schobert Norbi: A karcsú emberekkel mindenki imád szexelni

Elég sarkosan fogalmazott a legutóbbi FitBalance rendezvényen az update guru, aki szerint a karcsúság menő, sőt, ez a legfontosabb.

A FemCafé készített interjút a szénhidrátok elsőszámú ellenségével, Schobert Norbival, aki egészen megdöbbentő kijelentéseket tett azzal kapcsolatban, szerinte milyen egy csinos nő.

Arra kell gondolni, hogy a karcsúság menő. Ez a legfontosabb. Erre minden percben gondolni kell, hogy a karcsúság menő” – vezette fel a gondolatot, amely aztán a kevés szénhidrátig és a sok sportig ívelt. Később viszont meglehetősen érdekes párhuzamot húzott, amennyiben kimondta: aki jól néz ki, egészséges is. „Valljuk be őszintén, az vicc, hogy a 100 kilós férfi a menő, kivéve ha bodybuilder. És nem a 70 kilós nő a jó, és nem a 80 kilós. Legyünk csinosak, nem vékonyak, csinosak. A karcsúság menő, ez nem kérdés. Az ember szexi, jól érzi magát, minden ruha illik rá, mindenki imádna vele szexelni, hát miről szól az élet, gyerekek? Erről szól! Ki kell az életünket maxolni. Én ezt hirdetem” – leplezte le az igazi motivációt a szénhidrátban szegény diéta követésében.

“Arra kell gondolni, hogy a karcsúság menő. Ez a legfontosabb. Erre minden percben gondolni kell, hogy a karcsúság menő” – kezdte érdekes gondolatmenetét, amely aztán saját fogyásáról és leginkább arról szólt, hogy a karcsúság demégmennyiremenő. Aztán jött egy kis karcsúság téma, mert az menő, és megfűszerezte azzal: aki jól néz ki, egészséges is.

„Valljuk be őszintén, az vicc, hogy a 100 kilós férfi a menő, kivéve ha bodybuilder. És nem a 70 kilós nő a jó, és nem a 80 kilós. Legyünk csinosak, nem vékonyak, csinosak. A karcsúság menő, ez nem kérdés. Az ember szexi, jól érzi magát, minden ruha illik rá, mindenki imádna vele szexelni, hát miről szól az élet, gyerekek? Erről szól! Ki kell az életünket maxolni. Én ezt hirdetem”

– idézte a HVG a magvas gondolatokat a diéta pápája.

(via HVG, FemCafe)