Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megtörten nyilatkozott fia Michael Schumacherről

Megtörten nyilatkozott fia Michael Schumacherről

A volt Forma 1-es világbajnokról keveset tudni 2013-ban bekövetkezett sí-balesete óta és családja is ritkán szólal meg az ügyben. Mick Schumacher most egy megható interjúban beszélt kapcsolatukról és arról, miért nem bánja, ha édesapjához hasonlítják.

A január 3-án 50. születésnapját ünneplő hétszeres világbajnok pilóta nemrég közölt videós interjújában arról beszélt, mennyire fontos az ember életében a kétely, és hogy a gokart, mennyire fontos szerepet játszik egy autóversenyző felkészülésében. Ennek kapcsán nyilatkozott édesapjával való beszélgetéséről Mick Schumacher is, aki elmondta, hogy édesapja egyszer megkérdezte, komolyan szeretné-e csinálni:

“Rávágtam, hogy természetesen komolyan gondolom, és velem együtt rótta a köröket a bezárt pályákon.” – mesélte a német RTL-nek adott érzelmes interjújában a Formula 3-as bajnok fiú, és azt is hozzátette:

“Természetesen nem bánom, hogy ha édesapámhoz hasonlítanak, hiszen mindig a legjobbhoz kell mérnünk magunkat és számomra ő volt a legjobb. A hírnév persze kinyithat így egyes ajtókat, de a pilótafülkében már mindenki csak magára számíthat.”

(via News.com.au / borítókép: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)