Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kórházban tartóztatják le az Ózdon nevelt fiait halálra késelő férfit

Kórházban tartóztatják le az Ózdon nevelt fiait halálra késelő férfit

Kórházban tartják meg a kényszerintézkedésről döntő tárgyalását annak a férfinak, aki hétfőn megölte két nevelt fiát – írja a 24.hu. Ezt megerősítette a lapnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője. Előreláthatólag 29-én lesz a nem nyilvános ülés a kórházban – mondta a Barkó Tamás járási ügyészségi vezető ügyész.

Mint beszámoltunk róla a hétfőn a borsodi városban egy helyi férfi késsel megsebesítette élettársát és rátámadt nevelt fiaira, akik a helyszínen az életüket vesztették. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 31 éves férfit az azonosítását követően a rendőrség elfogta. A férfi 43 éves élettársát életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A hírek szerint a kamaszok édesanyjukat próbálták megvédeni.

Édesanyjukat védték a megkéselt ózdi gyerekek

Édesanyjukat védték a megkéselt ózdi gyerekek A két felnőtt vitájára figyelt fel a két fiú, akik próbálták megfékezni dühöngő mostohaapjukat. Családi dráma történt tagnap Ózdon, miután egy helyi férfi késsel megsebesítette élettársát és rátámadt nevelt fiaira, akik a helyszínen az életüket vesztették. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 31 éves férfit az azonosítását követően a rendőrség elfogta.