Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Édesanyjukat védték a megkéselt ózdi gyerekek

Édesanyjukat védték a megkéselt ózdi gyerekek

A két felnőtt vitájára figyelt fel a két fiú, akik próbálták megfékezni dühöngő mostohaapjukat.

Családi dráma történt tagnap Ózdon, miután egy helyi férfi késsel megsebesítette élettársát és rátámadt nevelt fiaira, akik a helyszínen az életüket vesztették. A bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 31 éves férfit az azonosítását követően a rendőrség elfogta. A férfi 43 éves élettársát életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

A gyilkosság helyszíne Ózd egyik külvárosi része, egy hegyoldalban álló, kétszintes családi ház. Azon a részen már elhanyagoltabb épületeket is lehet látni – írja a Blikk. A rendőrök az egész környéket lezárták tegnap délután, csak a helyieket engedték fel a környező utcákba. Az egyik szomszéd úgy tudja, a család nem túl régen költözött oda, albérlőként laktak az ingatlanban, zárkózottan éltek. Hangoskodást sosem hallottak a ház felől. Az ugyanakkor többen látták ,ár a férfit illuminált állapotban.

Forrás: Police.hu

A lap úgy tudja a tragédiát megelőzően a házban összeszólalkozott élettársával. Erre felfigyelt a nő két fia is, akik próbálták megfékezni dühöngő mostohaapjukat. Ez azonban sajnos nem sikerült nekik, a férfi késsel elvágta mindkettejük torkát, majd édesanyjukra támadt, akinek még volt annyi lélekjelenléte, hogy maradék erejével kivonszolja magát a teraszra és segítségért kiáltson.