Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kulcsár Edina hatalmas fájdalommal küzd, Meghan Markle-nek ikreket jósolnak – A nagy bulvárszemle

Kulcsár Edina hatalmas fájdalommal küzd, Meghan Markle-nek ikreket jósolnak – A nagy bulvárszemle

Ébredjen egy esős napon bulvármorzsáinkkal:

  • Kulcsár Edina óriási fájdalmát a Ripost énekelte meg, aki nem elég, hogy amúgy is számos egészségügyi problémával küzd, most még két fogát is érzéstelenítés nélkül kell majd kihúzni, mert nem kaphat fájdalomcsillapítót, mivel kisfiát szoptatja. “Megtanultam együtt éni ezzel a kínzó fájdalommal, nem tehettem mást” – mesélte a modell a lapnak. Már korábban is volt egy komolyabb fogászati műtéte, ami nagy fájdalmakkal járt.
  • Meghan Markle-nek és Harry hercegnek ikreket jósolnak, írja a Bors. A fogadóirodáknál ugyanis néhány nap alatt gyanúsan sok voks érkezett arra, hogy Meghan ikreket vár, s a szervezet szerint valaki megszellőztethette az intim adatot, így a verseny nem tisztességes.
  • 42 évesen babát tervez Szögeczki Ágica új szerelmével. A Bors szerint megtalálta élete párját az egykori valóságshow-szereplő, és hozzá is menne ügyvéd szerelméhez. A családalapítás is napirenden van náluk.
  • Férje néha igazán kemény Weisz Fannival. Hajmásy Péter állítja, a lány érdekében szigorú vele, hogy magabiztosabb legyen. Szerinte belenevelték Fanniba a kishitűséget. “Ami nekem az egyik legfontosabb a párkapcsolatunkban, azt szeretném, ha Fanni soha nem függene se tőlem, se senkitől. Ő egy teljes értékű ember, attól, mert siket, ügyes, okos, szép! Csak ő egész életé­ben ezt kapta, hogy „Te nem tudod, te ügyetlen vagy”. Ez a feladat pedig pont arra jó, hogy bizonyítson önmagának” – mondta Péter a Legbátrabb Páros felvételén a Bors szerint.