Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Ketaminnal az orrában, saját kínzókamrájában találták meg holtan a betonkemény dominát

Ketaminnal az orrában, saját kínzókamrájában találták meg holtan a betonkemény dominát

Az 53 éves Koulla Kakoullit, művésznevén Dometria úrnőt még augusztusban találták meg holtan háza kínzókamrájában, az angliai Brightonban. A halála okát vizsgáló nyomozás azonban csak a napokban zárult le, írja a 24.hu.

 

Dometria holttestét a klubként működő kínzókamrához tartozó lakás hálószobájának padlóján fekve találták meg – írja a portál. A mindig precíznek és pontosnak ismert nőt akkor kezdték el keresni, amikor nem jelent meg egy ügyfél találkozón.

Kakoullira fekete rövidnadrágban és fekete atlétában leltek rá, orrában pedig fehér por, ketamin nyomait találták, a további vizsgálatok pedig kiderítették: rendszeresen használt kokaint, diazepamot, ketamint, metodront és különböző szteroidokat. Kiderült továbbá, hogy asztmás volt, a szíve pedig megnagyobbodott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chilling @dometria1 #mistressdometria

Dometria Domn (@dometria1) által megosztott bejegyzés,

A 24 azt írja: a nő amellett, hogy pornófilmekben szerepelt, rendszeresen indult testépítő-versenyeken is. Akik ismerték, a világ egyik leglenyűgözőbb nőjeként emlékeznek rá.

(via 24.hu)