Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Dráma az X-Faktorban: édesapja tudomást sem vesz az egyik énekesről

Dráma az X-Faktorban: édesapja tudomást sem vesz az egyik énekesről

A 29 éves japán fiatal, Kurokava Taka nyolc éve él már Magyarországon, hogy édesapja nyomdokait követve belőle is orvos válhasson. Kapcsolatuk azonban elhidegült, mióta Taka itt él.

A szigorú édesapa még egyszer sem gratulált fia eredményéhez, igaz, lehet nem is tudja, hol szerepel nálunk Taka.

Nem szoktam beszélni apukámmal, talán még mindig nem is tudja, hogy benne vagyok a műsorban. Furcsa, de még énekelni sem hallott soha, pedig ő is gitározik, sőt, ő szerettette meg velem a zenét annak idején, mégsem támogatta soha az érdeklődésemet, nem akar így elfogadni

– mesélte a Blikknek Taka a szombat esti élő show után.

Hozzátette, apja híres idegsebész Japánban, és ha beszélnek, akkor is csak szakmai dolgokról.

“Fáj, hogy nem is érdeklődik az életem ezen része iránt, jó lenne együtt megélni a sikereket, de megszoktam már, ezért nem is mesélek neki a fellépésekről. Őt ismerve azt kérdezné, mit művelek, miért bohóckodom a tévében? Csak a gyógyítás számít, minden más időpocsékolás.”

– nyilatkozott a lapnak a fiatal tehetség, akivel ennek ellenére apja szerettette meg a zenélést, hiszen ő is gitározott fiatalabb korában.

(via Blikk / borítókép: RTL Klub)